מוקד היפודנסי בכבד בבדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

07/09/2023 | 21:22 | מאת: צחי

היי לפני ארבע שנים חליתי בסרטן האשכים והבראתי לאחרונה אני עושה סיטי פעם בשנה ובסיטי האחרון היה הכל תקין חוץ ממצא בכבד שנרשם כך בפענוח:הכבד בגודל ומרקם תקין נגעים היפודנסים בודדים קטנים לאפיון מודגמים בכבד ללא שינוי מהותי מהבדיקה הקודמת לציין נגד היפודנסי כ 3 ממ בסגמנט 7 לא נצפה בבירור בבדיקה הקודמת יתכן עקב שינוי טכני. האם יש סיבה לדאגה?

יש פה 2 דברים 1. לא ניתן לאפיון משמע לא ניתן לאפיון 2. זה שזה היה בעבר ללא שינוי - זה מרגיע

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול