היפטיטיס בי-אודה לעזרה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

07/09/2023 | 20:51 | מאת: זיו

נשאית היפטיטיס בי. עד לפני כשנה וקצת לקחתי כדורים בשם ברקלוד 0.5 מ"ג. הספקתי ליטול את הכדורים(לא במלצת הרופא) מאז אני עושה בדיקות מעקב והכול בטווח חוץ מרמת הpcr שעולה לכ16,000 מאז ובדיקה בשם שיינן שירד טיפה ל16.6 עשית אולטרסאונד למפי כחודשיים והכול תקין יש טיפולים אחרים מעבר לנטילת תרופות? יש צורך בטיפול?

אין טיפולים אחרים הטיפול נועד למנוע התקדמות פיברוזיס כבדי וכן להקטין סיכון להפתחות שלממאירות כבדית

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול