אלכוהול ומחלת כבד עזרה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

02/09/2023 | 18:56 | מאת: אלכס

היי אני בן 24 כבר מגיל 18 אני שותה אלכוהול באופן יום יומי בשנתיים האחרונות הכמות הלכה וגדלה עשיתי בדיקות דם אולטרסאונד לפני שנה וחצי הכל היה תקין. השאלה שלי היא באיזה גיל אני יפתח שחמת כבד או מחלת כבד אם אני ימשיך לשתות? יכול להיות שכבר פיתחתי ואני לא יודע? או שבגיל צעיר כזה אין סיכוי?

הכל יכול להיות והמסוכן יותר זה אשפוז עם acute alcoholic hepatitis עם סיכויי תמותה מוגברים בטווח קרוב אז תחליט מה עדיף לך ועל פי זה תמשיך את מה שנראה בעיניך שווה לחיים שלך

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול