שאלה חגבי טיפול בכבד שומני

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

23/08/2023 | 16:23 | מאת: שמואל

מאובחן כבד שומני מצב קשה בסיטי. Nafldלא שותה אלכהול. משקל גוף תקין. התפקודי כבד עולים ל80got gpt, האם vanadyl sulfate יכול עזור בכבד שומני, כתוסף? 3.75,מג, שהם 750 מקג,ונדיום ליום. הבנתי שהוא מטפל בסוכרים וזה עניין מרכזי בכבד. אודה על המלצתך. או יש עוד תוסף שיעזור. תודה

23/08/2023 | 17:14 | מאת: מאמר

קישור למאמר שמציג את ההשפעה שלו רלוונטי? תודה https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9220021/

23/08/2023 | 17:28 | מאת: שאלה2

כתוב שזה מטפל בעיקר בסטאטוזיס ומציינים במאמג אחר, האבחנה שזה אכן סטאטוזיס, זה עד יחס של 1,או פחות ביןast to alt, והalp תקינות או מעט מוגברות. זה בכבד nafld,וזה בדיוק מה שיש אצלי בתוצאות תפקודי כבד. זה יעזור?

אין ספק שההתפתחות של הקידמה והסקרנות מאפשרת חשיפהלמקורות מידע שונים, עד שחומר מוכח ונרשם כאופיה טיפולית יש הרבה מעבר למודל עכברים אבל שאפו על הלמידה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול