סמנים לסרטן בדיקת דם

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

19/08/2023 | 09:49 | מאת: מיכאל

מנסים לברר לגבי בעית כבד במצב קשה בהדמעה, ללא אבחנה בקטגוריות הידועות, רק כבד שומני לא אלכהולי, שמצטרף לאדנומה בעבר במעי הגס לפני 20שנה, שלא חזר, והיסטוריה משפחתית של סרטן כבד, אם יש סמנים שיעזרו להבין אם יש אינדקציות, לסרטן, עשו cea,נמוך מאוד. האם יש טעם לעשות גם לסמן ca19-9 או סמנים נוספים.? אין כסף לפיברוסקן כרגע. הקןלה לא נותנת הדמיה mri. אודה על עזרתך.

לא כל כך הבנתי את הרקע למחלת הכבד והחשש לממאירות אשונית אבל המרקר לממאירות ראשונית של הכבד הוא AFP ולא CEA

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול