פגיעה בכבד עקב שתיית תה ירוק

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

11/08/2023 | 19:38 | מאת: אילנה

שלום רב לאחרונה יצא מחקר שתה ירוק יכול לפגוע בכבד. האם שמעתם על זה? ואם כן, בכמה כוסות תה ביום מדובר? אודה לתשובתכם.

15/08/2023 | 17:26 | מאת: מיו

תה ירוק הוא אנטיאוקסידנט מצוין, מה שמצאו שיש אנשים בודדים שרגישים לחומר שבתה ברכוז גבוהה, כמו בתוסף מזון, זה סוג של אלרגיה לחומר ולכן הכבד מגיב בפעילות ועלית מדגים. לרב האנשים אין שום בעיה עם תה ירוק. מציינים זאת תמיד שתיתכן רגישות לאנשים בעל תוסף. אם יש לך את המחקר שקובע משהו כולל יותר לצרף קישור, זה כנראה לא קיחם באף מחקר.

איזה כיף שהפורום שיתופי תודה על התשובה המלומדת

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול