תשובות בדיקות שהתקבלו DNA ds ab גבוה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

12/07/2023 | 20:24 | מאת: שירה

ד''ר שלום רב, מתנצל מראש על שאני מעלה שוב את שאלותיי כהוגעה חדשה אך מכיון שאיני יודע אם את רואה את השרשור של מייל קודם שלי אליך תחת הכותרת תפקודי כבד גבוהים בירור מיום 20.6.23 בשעה 11:42 וענית לי ביום 25.6.23 בשעה 20.04. כתבתי לך שרשור נוסף ביום 12.7.23 בשעה 17:19 תחת הכותרת : RE: תשובות בדיקות שהתקבלו DNA ds ab גבוה. אם תוכלי לראות גם לפי כתובת המייל שלי בענין תפקודי הכבד הגבוהים הבירור שבוצע ומה זה אומר לגבי DNA ds ab גבוה? האם יש לי דלקת כבד אוטואימונית? מה הבדיקות אומרות? אודה מאד לתשובותך וסבלנותך האדיבה.

מחלת כבד אוטואימונית איננה אופיינית עם ds DNA יש לפנות לראומטולוג

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול