תוצאות מדאיגות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

09/07/2023 | 19:55 | מאת: אורי

שלום רב ד״ר אני דואגת מהתוצאות של הבדיקות כבד האולטרסאונד נרשם כבר שומני מאוד ומוגדל תוצאות בדיקת דם- Mitochondrial ab- negative Anti-myeloperoxidase- <0.2 Anti proteinase 3- <0.2 Soluble liver ag, ab- units 3 Pt- inr- 0.88 Transglutaminase_igA <0.5 IgA 204 Cholesterol 220.5 Triglycerides- 349 Cholesterol helps 48 Non-hdl cholesterol 173 ———AST (GOT) 77 ———ALT (GPT) 243 —-—Ck creat.kinase(cpk) 210 Lipemic-1 Literic-0 אציין שאני ממש חוששת לגבי הערכים הבאים AST. ALT. CK.creat.kinase ערך הALT גבוה פי 10 ואני לא יודעת ממה זה נובע אולי זה בגלל שהייתי לוקחת ריטלין בכמות גבוהה? או שעשיתי דיאטת הרבלייף והורדתי משקל מהר ואח״כ הכלתי אותו… אני לא יודעת אם יש קשר אבל כבר תקופה די ארוכה למעלה מחצי שנה יש לי כאבים כרוניים המגיעים מהשרירים בגב האם יש קשר ? האם זה יכול להיות סרטני? אני מאוד מפחדת אודה מאוד מאוד לתשובתך תודה רבה

1. לא 2. יכול להיות 3. לא 4. הבדיקות עצמן אינן בדיקות דם לסרטן

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול