בדיקות דם תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

24/05/2023 | 00:43 | מאת: ד

בבדיקת דם אחרונה ALT 49 (גבול הנורמה 50) AST 30 (גבול הנורמה 40) שמתי לב בהשוואה לבדיקות קודמות לעליה ALT בדר"כ עד 23 AST עד 18 יש לציין שעשיתי את הבדיקות כ4 ימים לאחר שילשולים ולקיחת קל בטן וסטואפיט הרופא טוען שתקין למרות שאף פעם לא היו לי כאילו מספרים GGT 25 ALK 38 אני עדיין לא רגועה...יש צורך בעוד בדיקות או שזה נורמלי שתפקודי כבד עולים פתאום?

לא עושים ברפואה הערכה על סמך בדיקה אחת

28/05/2023 | 21:26 | מאת: ד

לא הבנתי את התשובה, האם להתעקש על בדיקות חוזרות או שזה שהבדיקות בתווך התקין למורות שגבהות מהרגיל זה בסדר?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול