כבד מגורגר

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

19/05/2023 | 08:30 | מאת: נירית

שלופ, בבדיקת ct נמצא אצלי כבד מגורגר, מצד שני תפקודי הכבד שלי תקינים. ברצוני להשתמש בתרופה שעלולה לפגוע בכבד, וצריך לבצע יחד עם השימוש בה בדיקת תפקודי כבד מדי חודש. האם הממצא של כבד מגורגר יכול להעיד על כך שלא כדי לי להשתמש בתרופות שעלולות לפגוע בכבד או שאין קשר בין הדברים. מה המשמעות של ממצאי הct ? ללא הct הייתי חושבת שהכבד שלי תקין לחלוטין

כאשר כותבים כי ישנו מרקם מגורגר הכוונה להתפתחות של הצטלקות משמעותית בכבד ולכן יש צורך לברר גורמי סיכון, מחלות רקע, ולאמת את הממצאים

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול