תפקודי כבד וכבד שומני

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

30/03/2023 | 16:15 | מאת: אורית

כבת 42 ,בבדיקות דימות אובחן אצלי כבד שומני לאחרונה תפקודי הכבד שלי לא טובים...כולסטרול גבוה תמיד היה לי ולפעמים שומנים בדם האם על פי התשובות שקיבלתי יש מה לחשוש? AST 33 ALT 64 GGT 53 כולסטרול NON HDL 178 יש לפעמים כאבי בטן בצד ימין, כמו כן יש מעי רגיז

כבד שומני הינו מחלה שיכולה להתקדם ולהגיע לשחמת ועד לצורך בהשתלת כבד, ולכן כדאי להוועץ ברופא על מנת לדעת האם יש סיבה אחרת לעלייה של האנזימים וכן להתנהל נכון על מנת לשנו את מהלך המחלה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול