הידבקות מחולה הפטיטיס סי

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

22/03/2023 | 15:31 | מאת: עדי

טיפלתי בחולה הפטיטיס סי לשם ניקוי עמוק בשיניים. שמתי 2 זוגות של כפפות בידיים ועם כל המיגון המשתמע מכך. פתאום בטעות טעות אנוש באתי לקחת את המראה והסקיילר החד של הניקוי(השפיץ) נדקר לי בכפפה…מתחת היתה לי עוד כפפה. מיד הורדתי את הכפפות ולא ראיתי דם או משהו כלום חיטאתי ידיים עם אלכוהול וספטול. אבל אחר כך פתאום ראיתי מין חור פיצי כזה באצבע שזה קרה. לא ממש רואים את זה רק אם מתקרבים ממש. ממש חוששת. האם יכול להיות שעבר ונדבקתי? לא ראיתי דם

אוי ואבוי כמה מפחיד ממש מקוע מסוכן ביותר! נא להזהר לפעם הבאה ביתר קפידה

31/03/2023 | 16:14 | מאת: עדי

שלום דוקטור, לא ענית לי על השאלות!! מה לעשות? איזה בדיקות ניתן לעשןת ומתי? ומה הסיכוי שנדבקתי מחור שחדר לאצבע ללא דימום?

06/04/2023 | 15:30 | מאת: לא רופא

תעשי בדיקה , אם נדבקת יש טיפול בחינם בסל, שמרפא כבד מהפטיטיס סי באופן מוחלט. טוב שהכניסו לסל בחינם. בזכות כל הלחץ שנוצר מאז העליה מחבר העמים שאחוז הנגועים בהפטיטיס סי גדולה, והחגיגות של גברים ישראלים עם יוצאות חבר העמים, וגם להיפך כמובן. זו עובדה.הרופאה בחבק העמים היתה פחות סטירילית מכשירים בניקוי לא חד פעמי הזרקות וכמובן הדבקות וכוד ועוד עניינים אבקות במזרקים למבינים. נדבקו גם הרבה גברים ישראל כי זה מועבר,ביחסי מין , מרגע שיצאה התרופה שקוטלת את הווירוס הפטיטיס סי באופן מוחלט, הכניסו לסל, מדוע,? כי ללא מיגור הוירוס כמות הנדבקים היתה עולה מאוד, ואז היה עולה הרבה יותר כסף בטיפולים וגם בתרופה נגד הוירוס מסקנה. יש טיפול לא להבהל .

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול