שחמת כבד וסיטי כבד אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

20/03/2023 | 13:24 | מאת: מאשה

שלום וברכה, בבדיקות דם שגרתיות התגלה לאימי הפטיטיס C ומשם האבחנה לשחמת כבד ולבדיקת CT. קיבלנו את הפיענוח אולם התור לרופאה עוד הרבה מאד זמן ואמי בדאגות. אשמח להבין מה אומרות התוצאות: שחמת כבד איזור היפוווסקולרי בכבד חשוד לתהליך שאתי. לקורלציה מעבדתית והמשך בירור MRI. מיאלולימפה באדרנל השמאלי תודה רבה

25/03/2023 | 19:17 | מאת: מישהו

חבל על כל דקה בהדמיות. יש טיפול בעל 100 אחוז תוצאה לשחמת כבד מהפטיטיס סי. הטיפול נמצא בסל. בתחילה היה למי שאובחן עם פיברוסקן בדרגות קשות. כיום כנראה לכל מי שיש הפטיטיס סי. לשים לב לקחת את התרופה ולא כדורים נוספים שניתנים כביכול להצלחת הטיפול הם גורמים לירידת המוגלובין, לקחת רק את הכדורים של החברה שמטפלת בהפטטיטיס סי. זה מוצלח מאוד, הדחמת נעמרת ונסוגה תפקודי כבד מסתדרים. לא לחכות. בהצלחה

לחכות לחכות לחכות!!!!! חשיבות גבוה ביותר לדעת האם מדוברבשאת לפני טיפול אנטיוירלי !!!!!! בהקדם לבצע MRI ולהשמע אך ורק להוראות הפטולוג ולא שום פורום מקדם תרופות

06/04/2023 | 15:42 | מאת: מישהו

התרופה שמטפלת בויררוס הפאיטטיס סי שבסל מספיקה. חברות תרופות ניסו בהתחלה להוסיף עוד מוצרים תרופתיים כדורים שניתנים בנוסף כדור הראשי לטיםטל. שההצלחה תיהיה גבוהה וזה יוכיח את עצמו בדיעבד אבי לקח והתוספות גרמו לירידת המוגלובין חדה, הפסקנו את ההכדורים של התוספות בלבד.ולקח רק את הכדור הטיפולי בלבד, הוירוס נעלם. 100 אחוז הצלחה. לכן לא להקשיב לאף מומחה שיתן לכם כדורים נוספים חוץ מהכדור עצמו כדי כביכול לחזק את ההצלחה. הכדור שאושר בסל ללא אינטרפרון. מוצלח מאוד. השחמת של אבי נעלמה. הפסרוזיס נעלם כמעט בפיברוסקאן, תפקודי הכבד חזרו למצב של נער בן 18. וחייו נרא נפלא אלרי כמה שנים טובות, מת מארוע מוחי ולא מהכבד.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול