ציסטה גדולה בכבד נדרש טיפול?

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

15/06/2022 | 08:35 | מאת: סתיו

ציסטה גדולה תוצאות מעקב US הכבד תפוס ע"י ציסטה גדולה מאד ומוכרת, מימידיה היום 12.4 * 15.4* 18.3 ס"מ. הדפנות עדינים. בתוכה צף משקע חלקיקי מועט ועדין. גם נצפה ב-2019. בסמוך ציסטה קטנה יחסית, 4 ס"מ. מה שנשאר מרקמת הכבד הומוגני עם אקוגניות רגילה/ האם נדרש טיפול?תוכה צף משקע חלקיקי מועט ועדין. גם נצפה ב-2019.

אין צרך לענות על זה בפורום 2 אפשרויות 1. לפנות לרנטגנולוג לחוות דעת - באם הציסטה פושטה או מורכבת 2. לפנות לכירורג על מנת לבצע את ההשוואה ולקבל החלטה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול