האם יש סיכוי להידבקות ?

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

09/06/2022 | 10:31 | מאת: אמירה

שלום רב נשא הפטיטיס סי לא מטופל נהג ברכב שלי ואני מייד אחריו.. שמתי לב שהיו לו חתכים מעט מדממים ביד והוא נגע בהגהה ובהילוכים ואני נגעתי אחריו בהגה ובהילוכים. בהנחה שהדם שלו היה ברכב שלי ואני נגעתי בו יש סיכון להידבקות? אני חוששת יש לי ילדים קטנים האם יש סכנת הידבקות במקרה הזה? תודה

רצוי מאוד להזהר ממחלות מדבקות, כמו שידוע מתקופת הקורונה - סכנת הדבקה יכולה להיות מסוכנת ויש לשמור על כללי זהירות הרבה בריאות

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול