נגעים היפודנסים בכבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

01/05/2022 | 19:19 | מאת: אוריאל

ערב טוב בבדיקת ct שעשיתי לאחרונה במיון בגלל כאבים חזקים שהיו לי באזור הכבד ,הכליות והאשכים שגררו אתם גם בחילה, מצאו שיש ריבוי מוקדים היפודנסים בכבד שהיו קיימים בבדיקה קודמת. מה שלא היה קיים בבדיקה קודמת זה הכאב באיזור הכבד. אוסיף ואומר שיש לי אבנים בכליות ועברתי בעבר 2 ניתוחי בקע מפשעתי וניתוח בריאטרי-שרוול. שאלתי היא מה אומר ריבוי מוקדים היפודנסים? עדיין כואב לי ובקרוב אני עושה ct נוסף ממוקד לאזור הכבד. תודה מראש

רעיון מצויים לעשות CT ממוקד לכבד ואז יהיה ניתן לקבל מידע יותר מאפיין של הנגעים ואופיים

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול