שאלה בקשר לבדיקות דם לאחר מחלה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

04/04/2022 | 23:49 | מאת: אור

שלום צריך לעשות בדיקות דם לספירת דם, מדדי דלקת, נוגנדנים לוירוסים ומחלות אוטואימוניות. (בעיקר בגלל בירור לכבד) בלי קשר לזה קיבלתי דלקת ריאות או ברונכיט (לא ברור אם על רקע חיידקי או ויראלי), ואני מטופל כעת באנטיביוטיקה, פרדניזון, ומשאף לכמה ימים. האם מיד לאחר סיום הטיפול התרופתי אפשר לעשות את בדיקות הדם הללו או שהן עלולות להיות מושפעות ולא אובייקטיביות בגלל המחלה ו/או התרופות שציינתי? תודה

אין תאריך בספרות לענות על שאלה זו, יש צורך להחלים ולהמתין ואז לבצע את הבדיקות

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול