בדיקות עמילאז וליפאז גבוהות

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

23/03/2022 | 16:59 | מאת: אברהם

בס"ד שלום רב . בן 71 מורכב מהמון בעיות בריאות. לחץ דם גבוה, אסתמה קשה,copd, עברתי נשוי כריתה של בלוטת התריס בגלל סרטן, כריתת הערמונית. לאחרונה הבחנתי עם סרטן מח העצם. עדיין לא מקבל טיפול...בדיקת pedct יצאה תקינה ...ישנם בדיקות גבוהות כמו מיקרואלבומין גבוהה מאד. בבדיקות דם שקיבלתי מרופא המטולוגיה מהיום יצא עמילאז גבוה 258 lipase 116. מה זה אומר ? אשמח להבין את התוצאה כי הרופא ביקשה שנמשיך בירור עם רופא המשפחה . תודה רבה

לא שייך לכבד, שייך ללבלב ולכן כדאי לפנות לפורום גסטרואנטרולוגיה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול