תפקודי כבד מוגברים זמן ממושך.

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

09/03/2022 | 19:31 | מאת: דינה

שלום!אני בת 59.כבר 7 שנים יש לי תקופות בהן יש עליה בalt וast. astסביב 45 וalt סביב 50-70. זה יורד לתקופה ועוד פעם עולה.נעשה בירור מקיף מאוד מעבדתי והדמיות מספר פעמים(כולל בדיקות אימוניות שונות,פטאפרוטאין ועוד) ולא מצאו שום סיבה פרט לשומנים בדם.באוקטובר עשיתי סיטי. לפני 4 חודשים החליפו לי לפיטור בסטטור והוסיפו אזקור.השומנים השתפרו.אך תפקודי כבד דווקא החמירו. האם יש טעם לחזור על בירור מקיף? תודה רבה. דינה

קשה להגיד, התרופות יכולותלגרום לעליה באנזימי כבד אב יש חשיבות לדעת לכמה, כמה זמן עלו , האם השתפרו וכו

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול