תשובה דחופה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

09/08/2008 | 09:05 | מאת: נאוה

שלום, בני בן 13 בשבוע האחרון בלוטת הלימפה בצואר 0צד ימין בלבד) נראתה לי בולטת כשהוא מפנה מבט. הרופאה מיששה ואמרה שהיא ניידת ולא נראה לה חשוד. אך כיוון שלפני כשלוש שנים זה היה ועבר ואני חרדתית היא שלחה אותנו לבדיקות כלליות ואולטראסאונד. בבדיקת אולטראסאונד נאמר לנו אם היה לו וירוס לאחרונה (באופן לא רשמי נאמר שאין משהו מסוכן חלילה ותשובה רשמית תשלח). בבדיקות דם חלקיות עדיין בתפקודי הכבד יצאו חריגות שמלחיצות אותיף ALT -89.7 הנורמה בין 11 ל-21 AST-56 הנורמה בין 9 ל-25 LDH-637הנורמה בין 268 ל-506 (יצויין כי לפני שלוש שנים בדיקה זו היתה 483 ואחרכך ירדה ל434 (כשהנורמה עד 428) בנוסף יש עוד תוצאות חריגות: WBC-4.4הנורמה בין 4.5 ל11 HEMOGLOBIN-12.6 הנורמה 13.1 ל17.2 HEMATORIC-37.7 הנורמה 39 ל50 NEUTROPHILS-27.1 הנורמה בין 40 ל60 LYMPHOCYTES-58.9הנורמה בין 22 ל43 NEUTROPHILS%-1.2הנורמה בין 1.8 ל8 שאר התוצאות לא התקבלו עדיין. אני בלחץ .לא מבינה מה הבעיה. הילד בסה"כ חיוני לפני שבוע היה לו יום עם שלשולים שעברו. הוא סלקטיבי באוכל מאוד (לא אוכל בשר אולי קשור ל-B12) אנא האם אפשר להרגיע אני לא יכולה לחכות? תודה

לעת עתה "אפשר להרגיע" אבל רצוי לקבל תשובה רישמית של הסונר ולעקוב אחרי הבדיקות בסיוע רופאת המשפחה לוודא שחוזרות לתקין

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול