מחלת כבד אחרי השתלת מח עצם

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

16/02/2022 | 23:08 | מאת: אילנית

שלום.לפני 10 שנים עברתי השתלת מח עצם. לפני 4 שנים עשו לי גסטרוסקופיה וראו דליות בושט.עשו ביופסית כבד וראו זה צירוזיס בגלל GVHD ונתנו לי דרלין ומאז אין החמרה.אני מוטרדת שהמחלה תחמיר . האם קיים סיכוי שתוחלת החיים שלי תהיה רגילה או קרוב לרגילה? האם יש סטטיסטיקות במצב זה?

שאלה מעניינת לשאול בפורום הזה גם הבראת לפני 10 שנים ממחלה הורדת וגם מבך יציב 4 שנים מאוד מעניין מאחלים לך החלמה מהירה ושתזכי להנות ממה שזכית ופחות להיות מוטרדת

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול