כאב בצד ימין של הבטן ועלייה בבילרובין

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

03/01/2022 | 20:19 | מאת: דני

שלום רב דוקטור. אני בן 27 בריא בדרך כלל ולפני חצי שנה התחלתי להרגיש כאבי דקירות חלשים באזור ימין של הבטן ממש איפה שהצלעות מסתיימות לפעמים סנטימטרים בודדים מעל גם. כיום הכאבים קצת יותר חזקים ולכן הלכתי לבדיקת דם והבילירובין היה גבוה מהנורמה (אני גר בחול אז זה היה גבוה להיכן שאני נמצא). התוצאות שקיבלתי היום היו הבאות: 1.7 mg/dl או 29 mmol/l. התחלתי גם לשים לב שיש שני נקודות בגוף שכל הזמן מגרדות במיוחד בערב. אחת היא במותן בחלק החיצוני איפה שכמעט אין בשר ורק עצם והשניה היא נקודה בצוואר. רופא המשפחה שלי כאן אמר שהתוצאה לא חריגה על בסיס כך שכל בדיקות הדם שנעשו בחצי שנה האחרונה הראו בילירובין תקין. מהי דעתך בנושא דוקטור. תודה רבה

03/01/2022 | 20:33 | מאת: דני

חייב לתקן את עצמי לגבי הגירוד שכאשר אני מגרד ומחכה כמה דקות הוא נעלם ואולי יופיע רק לאחר כמה שעות שוב. כלומר אם אני עוזב ולא מגרד הוא נעלם

רופא המשפחה צודק, הבילירובין חסר משמעות ואין קשר לתלונותיך הרבה בריאות

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול