האם נגיף ההרפס קשור-לתוצאות הבעיה בתפקודי כבד?

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

13/12/2021 | 15:17 | מאת: חלי

שלום ד"ר , ראיתי שעשו לי בדיקות נגיפים ונמצא שהייתי חיובית ל: ebv vca lgG ebv vca EBNA CMV LgG האם התוצאות מצביעות על כך שהיה לי נגיף ההרפס.זה נכון כי היה לי תחושה שהנגיף מסתובב לי בשפתיים שיוצר שלפוחית בגלל מערכת חיסונית חלשה שהיה באותו יום כבר היו לי תופעות של הרפס בעבר בעין ובשפתיים וגם לאחרונה.האם אני צודקת? האם זה קשור לירידה בתפקודי כבד שיש לי. למרות שעכשיו התוצאות טובות יותר.

לא ניתן לענות, מחלה חריפה? עליה בנוכחות מחלה חריפה או מחלה רדומה עלייה באנזימים תחת מחלה סוערת?

14/12/2021 | 19:14 | מאת: רחל

האם התוצאות מראות על משהו..הם בירידה..לפי התוצאות ..של הנגיפים האם עלי לבצע אולטרה סאונד?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול