קירוזיס, קלפרוטקטין

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

15/10/2021 | 14:11 | מאת: שגיא

שלום אני בן 54. באחרונה בבדיקות דם בילירובין ישיר וכולל מוגבר וקצת שינוי באנזימים. היה לי הרבה שנים טריגליצרידים 300-400 ותזונה עם הרבה פחמימות. היות ויש מדי פעם כאבי בטן עשו לי בדיקת קלפרוקטין יצא 420 ובבדיקה נוספת חודשיים אחרי זה 384. קראתי שקלפרוטקטין מוגבר יכול להיות קשור בקירוזיס. האם קירוזיס יכול להביא קלפרוטקטין לרמות של 300-400 או שבד"כ לא מעלה לרמות כאלה? תודה רבה

קודם ריך לאבחן ירוזיס לפני שמשייכים בדיקה למב מאחלת כי לא מדובר בצירוזיס הרבה בריאות

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול