בעיה שנראה כמו בעיה בכבד מי לקיחת תרופה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

13/09/2021 | 19:32 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני לוקחת תרופה פסיכיאטרית עם מינון גבוה כבר קרוב לשנתיים לאחרונה התחלתי לראות בעין תגובות של צהוב בלובן של העין וגם הרגשתי איפה שהכבד כאבים מאוד חזקים האם יש פתרון מי בחינה רפואית?? מה עושים בכזה מצב?? תודה רבה אני רוצה פתרון כמה שיותר מהר כי אני מפחדת כל יום שיקרה משהו יותר גרוע יש לי תור לפסיכיאטרית בעוד חודשיים אני כבר לא יודעת מה לעשות תודה רבה

אין קשר בין הראיה לכבד אין קשר בין הכאבים לכבד הרבה בריאות חג שמח

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול