היפטיטיס B - תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

26/08/2021 | 20:56 | מאת: תמר לוט

שלום רב, אני בהריון בחודש 4, עשיתי בדיקות דם שיגרתיות וקיבלתי תוצאות : NEUT.abs = 7.7 HEPATITIS Bs A = < 1,000 HEPATITIS Bs Ag = negative HEPATITIS C Ab= negative אציין שממש בתחילת ההריון נבדקתי וכל השלושה היו שליליים ושלא חוסנתי . אודה להתייחסותך לתוצאות אלו, האם אני חולה ? האם יש לערוך בירורים נוספים / לקבל טיפול ? האם תהיה השפעה על העוברית שלי ? תמר

האם Hepatitis Bs A > 1000 מתייחס ל Hepatitis B sAB> 1000 ? fh כי אם כן את מחוסנת להכל בסדר

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול