בעיה צהוב בתוך העין נראה לי מלקיחת תרופה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

28/05/2021 | 17:46 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 לפני שנתיים הפסיכיאטרים התחילו לתת לי תרופת סירקואל ועבר כבר שנתיים ולא רואים שיפור במצב עילו לי את זה למינון יתר שזה יוצא שאני לוקחת 3 תרופות כל לילה שזה מינון מוגבר התחלתי לראות בעין צהוב על לובן של העין האם יכול להיות השפעה של התרופה תודה רבה כי למדתי מזכירות רפואית ואז למדנו שכשיש בעיה בכבד בדרך כלל רואים גם בעיה של צהוב בעין תודה רבה ושבת שלום

על מנת לאפיין ולאשר צהבת יש לבצע בדיקת דם לחומר שנקרא בילירובין אם הוא תקין אין צהבת

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול