ממצאים בכבד בבדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

13/04/2021 | 22:15 | מאת: ישראלה

שלום רב אישה בריאה בct בטן נכתב: ״בכבד נצפו 6 תהליכים עגולים הגדול שבינהם מקוטר 1.8 ס״מ חלקם מתאימים לציסטות האחרים קטנים מידיי לאפיון. - תהליכים היפודנסיים קטנים מרובים פזורים על פני הכבד טיבם לא חד משמעי האם יכול להיות שהממצאים הנ״ל הם גרורות? לא ידוע על סרטן חס וחלילה

14/04/2021 | 02:22 | מאת: ישראלה

בנוסף לכך בct בטן מ2010 נכתב: הודגמו 4 נגעים היפודנסיים זעירים עד קוטר 0.3 ס"מ בסגמנט 8 אשר נותרים היפודנסיים בכל הסריקות. בסבירות גבוהה המדובר בציסטות האם זה מרגיע ויכול להעיד על טיב הממצאים של הסיטי הנוכחי? (שבו נכתב ״קטנים מידיי לאפיון״) תודה

צריך לראות ולהשוות את הממצאים , על פניו על פי התשובה כעת נראה כי מדובר בציסטות שהם ממצאים שפירים ולא מדאיגים

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול