שאלות על ממצא בכבד-

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

13/04/2021 | 21:25 | מאת: מיכל

שלום רב בת 55: בבדיקת ct חזה בקרינה נמוכה נכתב לי נגע היפודנסי באונה הימנית בכיפת הכבד בקוטר 1.5 ס״מ אציין כי בבדיקת אולטרהסאונד מ2018 נכתב: כבד, אינו מוגדל, באונה הימנית מודגמת ציסטה בקוטר 1.4 ס״מ בנוסף בct בטן שנערך לפני חודשיים נכתב: הכבד בגודל תקין, תהליכים ציסטיים באונה הימנית של הכבד, הגדול בקוטר של עד 2 ס״מ מה המשמעות? יש המשך בירור שצריך לעשות? האם הציסטה יכולה להיות סרטנית? תודה!

14/04/2021 | 02:20 | מאת: מיכל

בנוסף אציין שבאולטרהסאונד ב2015 לא ראו שום ציסטה

נראה כי מדובר באותו ממצא שהינו ציסטה פשוטה , ממצא שאיננו מדאיג

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול