עליה בתפקודי כבד אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

24/03/2021 | 14:38 | מאת: יעל

שלום אני שבועיים אחרי ניתוח לב פתוח לתיקון מסתם בבדיקות דם יצאו תפקודי כבד גבוהים האם זה אמור לרדת עם הזמן או שזה פגיעה כרונית מעכשיו בעקבות הניתוח?

תלוי בסיבה לעליה, כמה עלו האנזימים האם יש מדדים נוספים לפגיעה בכבד, מה המחשבה לסיבה לעליה הרבה בריאות

25/03/2021 | 07:43 | מאת: יעל

האם זה יכול להיות כתוצאה מתרופות או שזה בהכרח מעצם הניתוח? נתנו לי זלדיאר קרדילוק לוסק ואספירין הכל זמני מלבד הקרדילוק שזה יהיה לטווח ארוך

הכל יכול להיות , ברפואה יש חשיבות לאינטרפטיה של הבדיקות בהתאם להקשר ולכן לא ניתן לנתח את התוצאות כך

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול