ריבוי ALT GPT בתוצאות בדיקה אחרונות

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

25/02/2021 | 02:41 | מאת: טיפה מודאג

אני בגיל 21, עברתי קורונה לפני כמעט 5 חודשים, ומאז מרגיש חולשה ועייפות בלתי נסבלים, לפעמים אני צריך לישון יותר מ12 שעות מעת לעת וגם כשאני ישן מספיק אני מרגיש חולשה נוראית ומסיים את היום אחרי ביצוע משימה אחת, לפעמים פשוט נופל למיטה ולא מסוגל להתעורר, תמיד הייתי בדיוק הפוך והייתי מסתפק עם מעט שינה והייתי מאד זריז ועכשיו המצב בלתי נסבל, פניתי לרופא המשפחה והוא הפנה אותי לבדיקות דם קיבלתי הלילה את התוצאות, ובALT אני רואה שאני על 59 (כשהמקסימום הוא 37) ובבדיקות דם הקודמות הייתי על 18, האם יש קשר בין החולשה ועייפות לזה, והאם זה משהו ספציפי שניתן לטפל בו תרופתית? תודה על כל מענה

לצערי אין קשר בין התוצאות לסבל שאתה חווה, אין טיפול ספציפי לבדיקות אלה - רק מעקב החלמה מהירה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול