תוצאות ביופסיית כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

27/01/2021 | 02:38 | מאת: שירה

שלום. מה זה אומר lobular reactivity בתוצאה של ביופסיית כבד? יש לציין שהוסיפו הערה בסוף ״הממצאים אינם ספציפיים״ כמו כן צוינו “תאים עם דלקת וריבוי בכולנגיולים. (כעדות לתחלופה של תאים) PASD נראים מספר תאי דלקת ומקרופגים טעוני חומר תפקודי כבד גבוהים מזה כמעט חצי שנה. בת 19, לא יודעת אם רלוונטי אבל אציין שלקחתי גלולות במשך 3 וחצי שנים וכרגע בהפסקה של כמעט חצי שנה.

27/01/2021 | 02:40 | מאת: שירה

אני אוסיף כי יש לי אי נעימות מורגשת מאוד וכאבים בצד ימין עליונה של הבטן, חולשה ניכרת ועייפות.

לא ממש הבנתי את משמעות השאלה כאן עשית ביופסיה - לא שוחחת עם הרופא? אם לא שוחחת - חבל , זה המקום

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול