עוד שאלה וסליחההההההההה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

19/01/2021 | 13:19 | מאת: דן

רציתי לשאול עוד שאלה ברשותך ומצטער על ריבוי השאלות mri mrsp שביצעתי כתוב באנגלית .ומצאתי סי טי לפני 3.5 שנים שכתוב בעברית גם על בלוטות לימפה רציתי לדעת אם זה אותו דבר.mri כתוב בלוטות לימפה Lessar curvature of the stomach. הסננה לא ספציפית foramen of winslow בלוטות לימפה וסימן שאלה זהmri החדש סי טי לפני 3.5 שנים כתוב בלוטות לימפה בליגמנט גסטרו דואדנלי עד 9 ממ. במזנטריום וברטרופריטונאום עד 8 ממ . האם הכוונה לאותו מקום האם אותו דבר

יש חשיבות להשוואה בין ההדמיות בלוטות קטנות אינן בעייתיות בדרך כלל

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול