שאלות לגבי בדיקות........

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

18/01/2021 | 18:31 | מאת: גילעד

כמה שאלות ברשותך ×האם דליה מנימלית בוושט מראה על לחץ נמוך יותר מדליות גדולות .×האם שמירה על כל גורמי הסיכון ירידה במשקל סכרת שומנים הדליה יכולה להעילם. ×האם צילום וושט אפשרי למעקב במקום גסטרוקופיה.×כל כמה זמן מומלץ לעבור צילום למעקב.×האם ככל הנראה תחילת שחמת יכול להעצר לאחר 20 קילו פחות סכרת שנעלמה שומנים תקינים כולסטרול תודה על התשובות.

1. כן 2. לעיתים 3. לא מומלץ 4. הזמן הוא הגורם החשוב לבדיקת הדינמיקה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול