מדדי דלקת אןדה לחוות דעתך המקצועית

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

11/01/2021 | 23:08 | מאת: ענבר

שלום בת 29 בשל מספר ימים של כאבי בטן שלשולים וקצת חום הופנתי למיון. קורונה שלילית. ספירת דם תקינה לחלוטין בדיקות דם תקינות Crp- (mg/dl) אמור להיות בין 0.0- 0.5 ויצא לי 2.4 במיון לא התרגשו ואמרו שזה עליה קלה שיכולה לנבוע ממחלה ויראלית מציינת שלפני שנה גם ביצעתי את הבדיקה הזאת גם במהלך שלשולים ושם היה 1.6 זאת אומרת שזה עלה אם יש קשר ישיר בין השניים. על מה זה יכול להעיד.מוטרדת. תודה

האם מופיע קשר למחלות כבד? שכן זהו פורום המיועד לענות על שאלות הקשורות למחלות כבד

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול