שחמת בכבד - תוצאות mri

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

30/09/2020 | 12:24 | מאת: מודאגת

שלום, לאחר חשד של הרופא שלחמת בכבד ביצעתי MRI ואלו הן התוצאות. אני מאוד מודאגת ואשמח לחוות דעתך. אני בת 73 "נגעים בכבד עד מאפיינים של LIRADS3. מזוהה נגע לא ברור בטחול שלא זוהה ב-CT מ-2012 אך בדיעבד זוהה ב-2017, שגדל מעט באינטרוול במגבלות הסריקה. הנגע התת עורי בדופן הבטן הקדמית אינו ברור, ניתן לאפיינו בבדיקות אולטרא-סאונד" מה הכוונה במה שרשום? מה זה מאפיינים של LIRADS3? תודה רבה

LIRAD הינומס קריטריונים שנותנים ניקוד על מנת לאפיין סרטן ראשוני של הכבד בחולי שחמת

01/10/2020 | 14:06 | מאת: מודאגת

תודה רבה ומה הכוונה במה שנרשם (עד lirads3)?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול