שאלההההההההההההההההה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

28/07/2020 | 08:37 | מאת: דן

שלום בגלל בחילות כבר שבועיים .הרופא משפחה נתן לי אומפרדקס.ושלח אותי לבדיקות דם.אני עם כבד שומני בן 45 סובל מסכרת כל הבדיקות של הבילוריבין 3 אם אני לא טועה יצאו ממש טיפה מהקו .אני מסתכל על אותם בדיקות של בילוריבין לפני יותר מ 10 שנים היו גם יותר גבוהות האם אומר משהו ומה תודה.

לא הבנתי מה השאלה כבד שומני מושפע מהשמנה וסכרת - צריך לאזן בילירובין גבוה בעיקר לא ישיר בערכים כאלה יכול להיות או משני לגילברט או משני לבעיה המטולוגית

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול