כבד שומני - התייעצות

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

01/06/2020 | 02:11 | מאת: אופק

שלום ד"ר בבדיקות הדם שעשיתי יצא לי כולסטרול גבוה פלוס שומנים גבוהים - 175 תפקודי הכבד יצאו ממש גבוהים Ast-109 Alt-158 סוכר מאוזן .... הרופא שלח אותי לאולטרסאטנד כבד שבו הממצא היה כבד לא מוגדל - מרקם שומני בולט אני מאוד מפחד משחמת או ממחלת כבד התחלתי דיאטה טבעונית ירדתי 7 קילו ואני עושה המון כושר האם לדעתך העניין הפיך אני בן 35 ... תודה רבה לך

מצויין!!! הלוואי וכולם היו נלחצים כמוך היה לנו יותר מבריאים מחולים

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול