עליה באנזימים של הכבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

21/04/2020 | 20:36 | מאת: עמית

כבר למעלה משנה האנזימים בכבד אצלי לא מאוזנים alp ובילירובין די גבוה הייתי אומר גוון העור שלי די צהוב ממה אתה מתרשם?

יש צורך בהערכה אובייקטיבית של המספרים

24/04/2020 | 18:01 | מאת: עמית

לציין כל האנזימים האחרים בכבד תקינים מלבד ה פוספטהז שבמשך שנה עומדת על 106-140 בילירובין total 0.34-0.85 מה ניתן להסיק בזה? אני משרת בצבא כבר שנה ... כל הזמן אומרים לי לחזור על הבדיקות דם התייאשתי כבר..

הבדיקות מעט מוגברות - תקינות ולכן אין משמעות להמשך ברור כעת רק מעקב באם תהיה עלייה משמעותית יש צורך בהמשך ברור נכון לעכשיו - תומכת בההמלצות שקיבלת

26/04/2020 | 00:33 | מאת: עמית

ירידה קלה מ 135 פוספטהז ל 106 ומבילירובין טוטאל 0.85 ל 0.72 יכול להיות איזשהו אופטימיות?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול