כאבים בצד ימין נשלחתי לus

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

03/04/2020 | 18:42 | מאת: אורית

עקב כאבים בצד ימין במאמץ הליכה נשימה עמוקה נשלחתי לus בטן להלן האהחנה אשמח לפירוש באונה הימנית הודגם אזור היפואקואי עם גבולות בלתי סדירים מכיל אזור אקוגני קטן גודלו כ 2.6.2 סמ יש לציין שעברתי כריתת כיס מרה לפני כחודשיים אשמח לפירוש האם מדובר על ממצא סרטני? והיכן זה ממוקם?

כמו שכתוב ממוקם באונה ימנית של הכבד, מניחה שיש הדמייה קודמת אם עברת כריתת כיס מרה ולכן יש לחזור לכירורג על מנת לסכם את הממצא הנל

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול