מיפוי לב עם ממצא של HOTSPOT במעיים

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

29/03/2020 | 10:50 | מאת: רויטל

שלום רב, אימי עברה מיפוי לב (שיצא תקין). בהערות היה כתוב: "HOTSPOT במעיים". ללא כל הסבר נוסף. האם יש צורך לבדוק לעומק מה פשר המשפט הזה? האם יש צורך לחשוש? תודה מראש

אין לי דרך לענות על השאלה הרבה בבריאות

01/04/2020 | 12:39 | מאת: רויטל

ד"ר מיכל כהן תודה רבה על תשובתך המהירה. סלחי לי אם אני מקשה עלייך, אך רציתי לדעת למה אין דרך לענות על השאלה? מכיוון שאין הסבר במיפוי עצמו? או שמא הממצא הזה חסר משמעות. ניסיתי לחפש באינטרנט מה זה אומר אך לא מצאתי הסבר מניח את הדעת ולכן פניתי לפורום זה. בריאות איתנה גם לך!

מהסיבה הפשוטה שאנחנו עונים על שאלות בהקשר למחלות כבד לאור העובדה כי את שואלת על ממצאים הדמייתים ומשמעותם ושאינם קשורים לכבד אין לי דרך לענות על השאלה וכדאי שתפני לגורם המפענח על מנת להפנות את השאלה אליו

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול