אולטראסאונד בטן כולל אאורטה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

12/01/2020 | 06:29 | מאת: ליאן

דר שלום רב, עשיתי u.s. \בטן עליונהשבוע שעבר כולל כליות - 6705 כליות ואדרנלים - 6772 שלפוחית השתן - 6715 אאורטה - בדיקת סקר -6891 הבדיקה תקינה. אותה בדיקה עשיתי בדיוק לפני ארבע וחצי שנים. קראתי באינטרנט שבדיקת אאורטה עושים פעם אחת בחיים מגיל 65 גברים במיוחד וגם נשים שמעשנות, אני מעשנת. נכנסתי ללחץ שעשיתי את הבדיקה שוב אחרי שכתוב שלא עושים פעמיים אולי יש בבדיקה זו מסוכנות מסויימת. אשמח לדעתך כי אני ממש ממש לחוצה. תודה מקרב לב.

12/01/2020 | 13:07 | מאת: ליאן

הטכנאית היתה מאד אגרסיבית בבדיקה לחצה לי עם המתמר כמעט הגיעה לי לגב והתמקדה במקום מסוים שצרחתי שכואב לי אמרה ככה חייבים לעשות לראות. שאלתי האם מצורת בדיקה כזו לא יכולה להגרם נזק באיברים הפנימיים, כמו לפוצץ אותם, או כל נזק אחר מפני שעד עכשו עברו 3 ימים הבטן כואבת לי מהבדיקה שלה שזה הזוי ולא אמור להיות ככה. אנא תשובתך הכנה תודה רבההה

לא מתפוצץ כלום מהבדיקה

לא כל כך מצאתי את השאלה על הכבד בפניה זו

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול