עלייה קלה בתפקודי כבד לאחר אבחון של מחל הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

02/01/2020 | 13:21 | מאת: שירה

היי כבר חודשים חולה במחת הנשיקה, כאבי שרירים וכדומה בלוטות לימפה נפוחות עשיתי בדיקת דם לראות אם התפקודים חזרו למקומם והם נשארן גבוהים במקצת אבל פחות ממקודם האם אני אמורה לחשוש שהתפקודי כבד לא חזרו לקדומתם? להלן תוצאות הבדיקה לפני שלושה שבועות : Phosphorus-5.27 Alk phosphate - 114 Alt-37 תוצאות של היום: Alt-36 GGT -46 כל התוצאות שכתבתי גבוהות מהנורמה ב5/6 phosphate-100

ההחלמה יכולה לקחת זמן

10/01/2020 | 20:38 | מאת: שירה

היי הבלוטות עדיין נורא נפוחות גם בלוטות הרוק ובעורף לא יורדות, וגם במפשעה, אמורה לחשוש?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול