בדיקות לדלקת כבד נגיפית

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

28/10/2019 | 13:04 | מאת: קובי

שלום 1.5 היה לי מגע מיני לא מוגן בעקבות כך חיכיתי שלושה חודשים וביצעתי בדיקות שיצאו שליליות האם זה מספיק? אם לא כמה סמן עוד לחכות כדי להבדק שוב? סוגיי בדיקות שביצעתי היו: hbsag negative hepatitis c ab negative תודה מראש!

להדבקה בהפטיטיס B זה ככל הנראה מספיק

28/10/2019 | 13:50 | מאת: קובי

מה זאת אומרת ככל הנראה? ומה לגביי c מתי אצטרך לעשות שוב בדיקות..?

לגבי הפטטיס C והפטיטיס B אין הדבקה להפטיטיס C מומלץ לבדוק גם HCV RNA (נוכחות הנגיף עצמו ולא רק נוגדנים)

28/10/2019 | 14:46 | מאת: קובי

תודה רבה על תשובותיך המהירות. אם אין הדבקה אז גם הנגיף עצמו לא נמצא לא? והיכן אוכל לבצע בדיקה זו?

28/10/2019 | 15:12 | מאת: קובי

בנוסף אם לא הסברתי את עצמי נכון אני שואל על תקופת החלון שבין ההדבקה לבין ייצור הנוגדים.. האם שלושה חודשים זה מספיק או עליי לחכות עוד?

מומלץ לבצע בדיקות 3-6 חדשים מהחשיפה על מנת לוודא. ניתן לבצע את הבדיקות שוב בעוד חדשיים על מנת לוודא באופן מוחלט

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול