פיענוח בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

07/08/2019 | 07:25 | מאת: ענת

שלום ברצוני לדעת מה משמעות תוצאות בדיקת אולטרסאונד בטן: כבד-לא מוגדל .מרקם אחיד.בשתי אונות הודגמו מספר נגעים אקוגניים בגודל עד 1.9 ס"מ.מתאימים להמנגיומות.באונה שמאלית ציסטה בגודל 1.2 ס"מ. כיס מרה-ללא עדות לאבנים.ללא סימנים של דלקת.בדופן כיס מרה הודגמו מספר מוקדים אקוגניים בגודל עד 0.3 ס"מ.מתאימים לפוליפים. אשמח לקבל תשובה

הממצאים בכבד הינם ממצאים שפירים שאינם בעלי פוצנציאל להפוך לממאירים יש לוודא כי אכן הממצאים הינם כפי שנרשמו

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול