בדיקות מד"א היפטיטיס C

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

21/03/2019 | 19:50 | מאת: גרישה

שלום רב . בעת שתרמתי דם במד"א אז לאחר תקופה קיבלתי מכתב מהם כי פוסלים את התרומה שלי עקב כך כי נמצא בו היפטיטיס C . אז רצתי דחוף לקופ"ח וביצעתי כמה בדיקות שונות אך שם נמצא כי הכל תקין ואני לא נשא של המחלה. כעבור כחצי שנה ניגשתי שוב למד"א לתרום דם אך שם אני מופיע כחסום לתרומות לצמיתות עקב אותו הממצא שהם מצאו לי קודם. שאלתי היא עד כמה הבדיקה של מד"א אמינה ? ואיך זה שכל הבדיקות בקופ"ח לא מצאו אצלי כלום ? תודה מראש

השאלה אם מה שיצא תקין זה RNA כי אז HCV AB אמנם חיובי אך ללא עדות למחלה

27/06/2019 | 15:47 | מאת: גרישה

ד"ר כהן שלום תוכלי לפרט בבקשה מה הכוונה ל- RNA ו- HCV AB ?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול