שאלה תודה רבההההההההה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

13/03/2019 | 21:41 | מאת: דן

אולטראסונד שעברתי תוצאות בדיקה יצא הכל תקין רק דבר אחד .כבד אינו מוגדל. ללא גושים .עם הסננה שומנית .בסגמנט 4 קדמית לפורטה אזור קטן היפוסונורי 16 ממ יכול להתאים לשארית רקמת כבד תקינה . בדיקה לפני שנה וחודשיים אותו רופא בודק. כתוב אותו דבר קדמית לפורטה שרידי רקמת כבד תקינה בעל מבנה היפוסונורי ללא גושים האם אפשר להרגע או להמשיך ברור

הסננה שומנית יכולה להיות לא אחידה על פני הכבד, במידה ובאמת ממצא זה ללא שינוי מבדיקה קודמת אין צורך בהמשך בירור.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול