שחמת הכבד,איבחון וטיפול

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

04/02/2019 | 14:14 | מאת: רוצה להישאר אלמוני

אני קיבלתי שחמת הכבד עקב לקיחת זמן ממושך כדור פרוקור לאחר ביאופסיה שהראתה מימצאים אילו:פיברוזיס נרחבת ספטלית עם יצירת קשריות בכבד,הסננה דלקתית כוללניוטרופיליםעם מספר איאוזנופיליםlnterface hepatitis והסננה שומנית מוקדית בתאי הכבד עם שקיעת פיגמנט זיהוי גופיפי מאלורי ותמונה של 4grade fibrosis התמונה פורשה כ-mp injury liver lnduced drug dili due to amiodarone.הייתי רוצה לדעת מה בדיוק המימצאים ועד כמה חמור מצבי?

04/02/2019 | 14:35 | מאת: מבקש להישאר ללא שם

פרוט האיבחון והטיפול שממליץ ד"ר מריוס בראון

04/02/2019 | 20:48 | מאת: צפורה בלוך

לא ברורה התגובה, נא לפרט שוב

07/02/2019 | 13:47 | מאת: רוצה להישאר אלמוני

פניתי שלוש פעמים ולא קיבלתי שום תשובה קונקרטית

לא כל כך ברורה השאלה האם הממצאים תחת שימוש של פרוקור יכולים להיות של שחמת אז התשובה היא כן

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול