בירור תוצאת אולטסאונד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

28/01/2019 | 08:19 | מאת: עדי

שלום, הופנתי לביצוע אולטרסאונד בשל כאבי בטן.. ואלו הם התוצאות.. כבד אין מיימת, אינו מוגדל, באונה ימנית הודגם ממצא סולידי, היפואקוגני, בגודל 11 x 16 מ"מ . טיב הממצא לא ברור. מומלץ המשך בירור על ידי בדיקת CT בפרוטוקול כבד/ זה מה שכתבו בתוצאה של האולטרסאונד, האם יש לי ממה לדאוג? מזה אומר שנמצאה ציסטה?

ציסטה היא ממצא עם תוכן נוזלי בדרך כלל אם יש ציסטה כותבים ציסטה אם כתוב - אז מעולה לאור העובדה על פי הטקסק הכתוב כאן אין תאור של הרנטגנולוג לאפיון הממצא יש צורך בביצוע סיטי

28/01/2019 | 14:30 | מאת: עדי

תודה רבה:)

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול