איך הבדיקה שיצא לי לפני כמה ימים ?

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

04/09/2018 | 13:31 | מאת: אברהם

עשיתי בדיקה אולסטרנוד בטן כבד- בגדול תקין מרקם הומגני הימנית הודגם מוקד אקוגניי 0.8 ס"מ יכול להתאים להמנגיומה טחול - מעט מוגדל 13.3 מרגם מגורגר כיס מרה גודל תקין ללא אפנים דרכי מאין מורחבות לבלב תקין כליה ימנית ושמלאית תקינה וערמונית תקינה הייתי אצל רופא משפחה והוא אמר לי כמה פעמים שזה תקין ועוד רופאים אמרו כך לפי מה שאת רואה איך הבדיקה?

הבדיקה אכן תקינה לפי תיאורה. ההמנגיומה הינה ממצא פיר שאין לו כל משמעות ואינו דורש בירור נוסף

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול